Badanie żywej kropli krwi cz. 2

b

Powyżej na fot. 2 pokazane są dotlenienie krwinki czerwone , ich rozdzielenie spowodowane spowodowane zostało dostawą elektronów ujemnych wodoru.
Widoczne dotlenione krwinki czerwone – właściwym tlenem i komórki świeżo nawodnione czystą wodą o ppm poniżej zero (000) w naszej technologii
„Osmoza Red-ox” z Generatora NanoWody Red-Ox. Daliśmy do wypicia chorej na KWASICĘ jedną szklankę wody nasyconej dodatkowym WODOREM (elektronami o ładunku ujemnym – 500 mV).
Już po 15 minutach ponownie pobraliśmy krew włośniczkową z palca pacjentki i ponownie ją zbadaliśmy. Możemy zaobserwować , że krwinki czerwone wyraźnie ożywiają i odpychają się od siebie stając się coraz bardziej ruchliwe. Dzięki ujemnym ładunkom wodoru odzyskują one cały czas swój potencjał elektryczny. To pozwala im ponownie przenosić TLEN!!!. Na filmie widzimy , że wewnątrz komórek tworzą się nowe Jądra!. To jest NIESAMOWITE!!!, że wystarczy do tego picie właściwie przygotowanej czystej, z właściwym pH i Redoxem wody.
Badania histopatologiczne i biochemiczne jednoznacznie potwierdzają, że chorzy, którzy nasycają zasuszone organizmy wodą nasyconą wytworzonym w Generatorze wodorem uzyskują najskutaczniejszą antyoksydacyjną ochronę przeciwrodnikową. Tylko woda
Redox, zawierająca dodatkowe-ujemnie naładowane elektrony wodoru może tego dokonać. ŻADNE antyoksydanty roślinne-NIGDY nie dadzą rady rozdzielić TRWALE pozlepianych gron krwinek czerwonych,które sa PRZYCZYNĄ zakwaszania krwi i dalej-LAWINOWEGO zakwaszania, stopniowo całego organizmu.

Zaznaczyć tu WYRAŻNIE należy, iż PRZYCZYNIAJĄ się do tej PANDEMII NIEPŁODNOŚCI 3.500.000 par, GŁÓWNIE PATOLOGICZNE składniki diety Polaków, które przyjęte zostaly za wzorce, (za)sugerowane przez uznane za wzorce „autorytety” MEDYCZNE..
W godzinę po zjedzeniu NADMIARU węglowodanów przez cukrzyka zalecanej .przez..”lekarzy”ilości nawet ponad 350 gram!! w bilansie dziennym ,nadmiar niepotrzebnego cukrzykowi cukru dostaje się do krwiobiegu, aby za kolejne PÓŁ GODZINY zamienić się w TRÓJGLICERYDY i na złogi CHOLRSTEROLOWE w tętnicach, przyszłych mam i ich jeszcze nienarodzonych dzieci.Z takimi zaleceniami, stosowanymi przez medyków akademickich, ich pacjenci NIGDY nie wyleczą się z cukrzyc, podobnie jak z NIEPŁODNOŚCI…metodą In-Vitro nazwanej – „LECZNICZĄ”-OSZUKAŃCZO i zabójczą dla organizmu chorej na niepłodność (niedoszlej) mamy..Z czego powstaje CHOLESTEROL, a w szczególności jego podwyższony w organiżmie poziom?

‚Biochemia”Harpera podaje to (już) na studiach medycznych, a wcześniej uczniowie w ogólniakach to mogą przeczytać -BARDZO WYRAŻNIE :
Z cukru, jego NADMIARU..pod wpłwem..INSULINY.Najprostszą więc drogą do wyhamowania jego syntezy w formie nikomu niepotrzebnych ZŁOGÓW CHOLESTEROLOWYCH i MIAŻDZCOWYCH BLASZEK , jest OGRANICZENIE spożycia CUKRÓW we wszystkich postaciach, a w szcególności prostych… W 1-szej kolejności należy odstawić cukier z cukierniczek, oraz mąkę, oraz tożsame ..DROŻDŻÓWKI z glutenem, szczególnie te , które były proponowane przez lekarzy, podobno..”wybitnych” polskim dzieciom, z największa NADWAGĄ w europejskich szkołach. Trzeba wyjątkowej odwagi, żeby, będąc profesorem medycyny, do tego, podobno wybitnym KARDIOCHIRURGIEM?..publicznie zaproponować mąkę z margaryną i dżemem w środku na..ODCHUDZ(a)NIE??.. Czy w tym momencie , bo wzrośnie CHOLESTEROL podawać statyny mają kardiolodzy?, Panie Profesorze(Zembala), czy wystarczy nie zjeść tych „pychotek”zalecanych przez Pana ,tylko nieszczęście przynoszących póżniej w formie cukrzycy, niepłodnośći, czy miażdżycy jako KONSEKWENCJE, pańskich zaleceń(czy)medycznych??…JEDNA drożdżówka dżemikiem nafaszerowana , ważąca ok. 100 gram, upieczona na szkodliwym oleju roślinnym, -zalecana do spożywania w sklepikach szkolnych przez parę nieodpowiedzialnych medyków (wtedy)rządowych, podnosi poziom CUKRU we KRWI ze 110 mg% do 750!!! mg%..na kilka godzin. Kilkakrotnie wyższy poziom w nadmiarze wyrzucanej przez tyle godzin INSULINY, powoduje kompletne rozlegulowanie DZIEWCZYNKOM wszystkich pięciu GRUCZOŁOW DOKREWNYCH, , a w SZCZEGÓLNOŚCI zaś patogenny (niedo)rozwój najważniejszego gruczołu w życiu, za chwilę dorosłej kobiety- JAJNIKÓW..Przez kilka lat takiego „zdrowego” dokarmiania w szkołach, (za)proponowanego przez (nie)odpowiedzialnych? medyków w randze rządowej z powierzonego stanowiska odpowiedzialnych za zdrowie Polaków, jest KPINĄ z NAS WSZYSTKICH!!!!!… Tak zaczynała się NIEPŁODNOŚĆ, która pochłonęła już wspomniane 3.500.000 par.Dokładnie takie same są początki i??..PRZYCZYNY GŁÓWNE!!! CUKRZYCY, czy MIAŻDZYCY….- P(a)NIE?? prof. med. Zembala..
Jak wytłumaczymy naszym dzieciom, już w coraz młodszym wieku na nie chorującym NIEPOTRZEBNIE!!! , że nie potrafiliśmy, jako dorośli, ochronić ich przed uznanymi panu podobnymi „autorytetami medycznymi”, którzy z tymi KRETYŃSKIMI poradami, od nieomal 50-ciu lat są właśnie SPRAWCAMI , odpowiedzialnymi za PANDEMIE” CUKRZYCY, NIEPŁODNOŚCI, czy MIAŻDZYCY!!!!..

P.S.
Doradca Żywienia , opartego na systemie odżywiania niskowęglowodanowego, energetycznie bogatego w tłuszcze (od)zwierzęce o długich łańcuchach , w pełni nasycone wodorem, czyli tłuszcze twarde pochodzenia zwierzecego , jest w stanie SKUTECZNIE wyleczyć uznane za Pandemicznie NIEULECZALNE przez medycynę wcześniej wymienione choroby gnębiące cywilizację..
Więc proszę tylko POMYŚLEĆ sobie, jak to jest, że ten Doradca, który NIE MA studiów medycznych, jest w stanie stworzyć, w krótkim czasie funkcjonalną lecznicę, gdzie z cukrzycy można całkowicie WYLECZYĆ nieomal każdego cukrzyka, spośród milionów w Polsce, a NIEPŁODNE pary , po 3-ch, cztrech miesiącach są zdolne mieć dzieci… A miażdżyca się cofa, przy pomocy..ŻÓŁTEK Ovych-Kur jaj, które w jednym żółtku mają ponad 200 mg Cholesterolu, a zawarta w nim LIZYNA, skutecznie wypłukuje złogi cholesterolowe u „nieuleczalnie” dotąd od lat chorego na miażdzycę. Te same żółtka z tym uznanym za niedobrym cholesterolem, pomagają pozbyć się cukrzycy typu 1 w ciągu nawet 1 tygodnia, a cukrzycy typu 2 w miesiąc czasu całkowicie odstawiając insulinę..

Proszę również POMYŚLEĆ!! – tylko, co jest w stanie osiągnąć Kadra na uniwersytetach ze specjalzacją Zdrowe Odżywianie idąc tą sprawdzoną już , również badaniami i w CODZIENNEJ PRAKTYCE przez lekarzy drogą?
Co i jak o wiele więcej osiągnąć może na tej „ubitej”i pewnej już drodze Kadra Uniwersytecka, biochemicznie i..lekarsko WYKSZTAŁCONA, jeśli TYLKO zainteresowałaby się tym rodzajem technologii leczenia, poprzez tylko WŁAŚCIWE ODŻYWIANIE, bez niepotrzebnych tu i sztucznych protez chemi-farmacji, sztucznego pędzenia hormonów czy chemicznej suplementacji.
Gdyby ta wykształcona już Kadra uruchomiła tylko swój potencjał intelektualny i organizacyjny, uznane za nieuleczalne choroby główne w szybkim tempie 2-ch, góra 3-ch lat wycofałyby się TRWALE, bez skutków ubocznych, a te i nowe już ze studentów wyszkolone Kadry, nie pozwolilyby się na nowo o(d)tworzyć starym Puszkom Pandory nieuleczalnych….Mamy szanse być w Europie LIDERAMI….

Surrealistyczne??

Quo-Vadis?- polska medycyno ??..

Zapraszamy do Gorzowa Wlkp. – szczególnie teoretycznie „wysoce usadowionych” adwersaży na ..zajęcia praktyczne :-))
Każdy człowiek, każdy Polak MUSI mieć prawo wyboru terapii ratującej (a nie rujnującej) zdrowie i życie…

Pozdrawiamy Państwa serdecznie..

Grzegorz Tylicki Franciszek Iwko Sławomir Giżycki
tel. 571 270 526 517 637 358 600 317 736

P.S.

Sił witalnych człowieka nie próbuj(MY) więc
przywracać ( mocą sejmowej Ustawy) podając mu
chemiczne protezy IN-VITRO!!!), lecz traktując
problem naturalnie, Surrealistyczne?.. To właśnie
tylko ta WIARA w (te) medyczne „samo-autorytety”
powoduje, że błędy tychże „autorytetów”
przyjmowane są za wzorce… Poniżej zacytuję z
ostatnich dni cytat z wypowiedzi inż. Jerzego
Zięby, autorytetu w świecie medycyny
akademickiej uznanego w zakresie wiedzy
medycznej udzielającego wykładów w
uniwersytetach medycznych…lekarzom..

„CHOLESTEROL W DIECIE NIE STANOWI
ZAGROŻENIA !!!!! Ciekawe kiedy, otumanione
towarzystwo lekarzy i dietetyków polskich to w

końcu zrozumie i przestanie ludziom mówić jaki
to boczek jest niezdrowy, a jajka to już w ogóle…!
bo… cholesterol !! Ciekawe ile lat trzeba będzie
czekać, aż ta informacja zawita po polskie
„strzechy” uczelni medycznych. Ile ludzi, przez
następne lata będzie „uważać na cholesterol w
diecie”, bo tak powiedział lekarz lub dietetyk!
Można powiedzieć, tak… FOBIA
CHOLESTEROLOWA będzie w Polsce trwać
jeszcze wiele lat, zanim beton w wielu głowach się
nie skruszy pomimo tego, że… ci którzy tą fobię
stworzyli (Amerykanie) sami już od tego
odchodzą. Ciekawe ile to doktoratów czy
habilitacji trzeba będzie wywalić na śmietnik,
gdzie tematem była „walka” z cholesterolem w
diecie człowieka!!! Wiedziałem, że stanie się to
jeszcze za mojego życia :-))) Szkoda tylko, że ta
głupota trwała prawie 50 lat 🙁 Ciekawe kiedy
polska prasa zacznie o tym pisać???? Bardzo
Was proszę, przekazujcie tą informację wszędzie,
gdzie tylko się da!!!”

Jajo kurze żółtko : chwilowy brak fotografii
Ile kalorii ma jajo kurze -żółtko w 100 gramach, (to
jest w 5-ciu żółtkach):
323kCal
Węglowodany: 0.3 g

Białko: 15.5 g
Tłuszcze: 28.2 g
Cholesterol: 1 062.0 mg
Sód: 52.00 mg
Błonnik: 0.0 g
Index glikemiczny: 50
Wartości odżywcze: jajo kurze żółtko
Węglowodany:0.30 g
Błonnik:0.00 g
Gluten:0.00
Cholesterol:1,062.00 mg
Woda:54.50 g
Wapń:147.00 mg
Żelazo:7.20 mg
Magnez:15.00 mg
Fosfor:587.00 mg
Potas:127.00 mg
Sód:52.00 mg
Cynk:3.55 mg
Miedź:0.14 mg
Mangan:0.05 mg
Selen:45.20 mcg
Witamina a (rae):886.00 mcg_RAE
Beta-karoten:29.00 mcg
Retinol:881.00 mcg
Witamina d:180.00 IU
Witamina e:2.15 mg
Witamina c:0.00 mg
Witamina b1:0.17 mg
Witamina b2:0.81 mg
Witamina b3:0.03 mg
Witamina b5:3.81 mg
Witamina b6:0.28 mg
Witamina b12:4.70 mcg
Kofeina:0.00 mg
Teobromina:0.00 mg
Zanieczyszczenia: antybiotyki:1.00
Zanieczyszczenia: hormony „tuczące:1.00
Popiół:1.50 g
Folate, total:152.00 mcg
Kwas foliowy:146.00 mcg_DFE
Indeks glikemiczny:50.00
Kalorie [kcal]:323.00 kcal
Białko-zawartość w 100 gramach żółtka: 15.50 g :
Tryptofan:0.23 g
Treonina:0.86 g
Izoleucyna:0.91 g
Leucyna:1.36 g
Lizyna:1.08 g
Metionina:0.40 g
Fenyloalanina:0.69 g
Walina:0.97 g
Tyrozyna:0.69 g
Histydyna:0.38 g
Arginina:1.10 g
Cystyna:0.28 g
Seryna:1.32 g
Alanina:0.80 g
Glicyna:0.48 g
Kwas glutaminowy:1.95 g
Prolina:0.66 g
Kwas asparaginowy:1.33 g
Tłuszcze:28.20 g
Kwasy tłuszczowe nasycone:8.70 g
14:0:0.05 g
16:0:7.70 g
17:0:0.01 g
18:0:0.95 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:12.60 g
Kwasy tłuszczowe omega-9:11.97
Kwas oleinowy 18:1 (n-9):11.97 g
16:1 niezróżnicowanych:0.62 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:2.11 g
18:2 niezróżnicowanych:2.03 g
18:3 niezróżnicowanych:0.02 g
Kwasy tłuszczowe omega-3:0.06
Kwas eicosatetraenoic (eta) 20:4 (n-3):0.06 g

Puste autorytety medyków środowiskowych , są
główną przyczyną tego, że ludzkość stoi w miejscu z
WIEDZĄ, zarówno o zdrowotnym oddziaływaniu
żywienia niskowęglowodanowego, jak i nie mniej
ważnej dostawie do żywych komórek-żywej
wody..Taki „autorytet” lekarski będzie zawsze
surogatem, który nigdy nie przyniesie pożytku. To, co
dzieje się (nie tylko) u nas, w kwestii odżywiania i
picia u większości przedwcześnie i niepotrzebnie
schorowanych ludzi, można określić
neośredniowieczem. Jak inaczej rozumieć np. ustawy,
dopuszczające do handlu i picia składniki
kancerogenne zawarte w wodzie dopuszczonej do
spożycia dla ludności. ( patrz książka autorstwa dr
inż. Barbary Mikołajczak-do pobrania)…

 

 

Budowa-komórki-na-www

 

FOT.3-powyżej
Opis mechanizmu przenikania ujemnych
cząsteczek wodoru do warstw lipidowych komórki
i do wnętrza komórki
mitochondrium,produkującego energię – ATP.
Bardzo szkodliwy wolne rodniki tlenowe
HYDROKSYLOWE i ich SKUTECZNE
unieszkodliwiane już w mitochondriach.

Tylko pijąc regularnie, idealnie czystą wodę
zawierającą dodatkowe ujemne cząsteczki wodoru,
pozyskane w wyniku elektrolizy z Generatora GM,
dochodzi do zakumulowania go na dłuższy czas w
warstwie lipidowej błon komórkowych, dokładnie w
miejscu wytwarzania HYDROKSYLI w
MITOCHONDRIACH i tylko WODÓR może do nich
przeniknąć. Czego nie dokonają tam żadne z
przereklamowanych antyoksydantów. Wodór w
tych obszarach jest praktycznie uwięziony i nie
wchodzi i w reakcje z komórkami. Może z nich
praktycznie tylko zniknąć , poprzez połączenie
tylko i wyłącznie z Rodnikami Tlenowymi
Hydroksylowymi.. zamieniając się w czystą wodę
o ujemnym potencjale Redox, dodatkowo
nawadniając od wewnątrz komórki, zamiast je
bombardować dziesiątki tysięcy razy na dobę jak
czynią to Hydroksyle we wszystkich komórkach
organizmów u ludzi pozbawianych ochrony
wodorowej. Nie ma możliwości odzyskania zdrowia ,
stosując NADAL styl życia który je (z)niszczy(ł) !!!
Ukazany jest tu ochronny wpływ wodoru
cząsteczkowego na cytoplazmę i mitochondrialne
DNA-po wprowadzeniu wodoru pod postacią
zredukowanej wody nasyconej wodorem lub
specjalnej mieszanki oddechowej,jako selektywnego
ANTYOKSYDANTU.Zostaje w ten sposób
ZATRZYMANE wolnorodnikowe niszczenie struktur
wewnątrzkomórkowych.Wodór (ten)dodatkowo
uszczelnia błony MITOCHONDRIALNE . Około 5%
wolnych rodników tlenowych HYDROKSYLOWYCH
wymyka się , dostając się do
CYTOPLAZMY,otaczającej
MITOCHONDRIA,dokonując w niej dzieła
(z)NISZCZENIA.Tendencja ta- wydzielania się
HYDROKSYLI nasila się
kilkudziesięciokrotnie,niestety- w chorobach. I niszczy
to metabolizm komórki ,doprowadzając do ciężkich
powikłań.A w samych MITOCHONDRIACH rodniki te
uszkadzają nić DNA . I TO jest punkt wyjścia do
rozwoju…NOWOTWORU. Wolny rodnik tlenowy
HYDROKSYLOWY jest wytwarzany w
wielkich ilościach przez nasze białe ciałka krwi,w
odpowiedzi na pojawienie się
bakterii(zakwasów)chorobotwórczych w celu ich
(z)niszczenia.Ogromna jest sila niszczące tego
rodnika HYDROKSYLOWEGO.
Poza niszczącymi rodnikami hydroksylowymi w
ustroju istnieją i są stale fizjologicznie wytwarzane
jeszcze inne REAKTYWNE formy TLENU ,które
pełnią funkcję ochronną przed rodnikami
HYDROKSYLOWYMI.A są nimi -nadtlenek wodoru-
H202 i tlenek azotu-NO.W chorobach szczelność
błony mitochondrialnej ulega obniżeniu;
spowodowane to jest niedostateczną ilością
Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych . Powoduje
to,iż więcej niż 5% rodn. hydroksylowych przechodzi
do CYTOPLAZMY , a ich siła niszcząca jest wtedy
WIELOKROTNIE większa.,co daje co rusz nowe
objawy chorobowe.Tych wolnych
rodn.HYDROKSYLOWYCH jest najwięcej w okolicach
mitochondriów ; najbardziej uszkadzają one struktury
cytoplazmy znajdującej się w bezpośredniej bliskości
mitochondriów.
Przed odkryciem właściwości SELEKTYWNIE
chroniącego cytoplazmę WODORU
CZĄSTECZKOWEGO ,by temu(jakoś) zapobiec
,zalecano(i zaleca się NADAL!!!) dostarczać w
pożywieniu witamin i różnych substancji
ANTYOKSYDACYJNYCH,mających na celu
neutralizację HYDROKSYLI.
ANTYOKSYDANTY,przebywając czasowo w trawiącej
je CYTOPLAŻMIE ,mogą neutralizować rodniki
hydroksylowe,dostarczając rodnikowi ,jako reduktor
WODÓR ATOMOWY .Substancje te(antyoksydanty
roślinne) neutralizują również,NIESTETY-te
pozytywne rodniki tlenowe ,niosące mniejsze porcje
energii, a odgrywające znaczącą rolę w chronieniu
CYTOPLAZMY przed rodnikami
HYDROKSYLOWYMI -ZABÓJCAMI!!.(KILLERAMI!!!)
WĄTPLIWĄ cechą WSZYSTKICH antyoksydantów
jest to,że na końcu swoich przemian , dostarczają
one wodór jako reduktor dla rodnika tlenowego i…
same stają się UTLENIACZAMI-tworząc
nowe..hydroksyle..
Wypijana woda wodociągowa,-czy butelkowana
,nazwana „mineralną” lub osmotyczna, ,nie
ochronią lipidowej błony komórkowej i nie
(z)neutralizują tlenowych HYDROHSYLI. Same,po
niepełnym nawodnieniu komórki,gdy zrzucą w
niej niesionę z sobą zanieczyszczeni
chemiczne,staną się UITLENIACZAMI!!!-tworząc
kolejne HYDROKSYLE,zamiast je wymiatać z
komórki..
Wodór jest najdoskonalszym antyoksydantem –
neutralizuje
najgroźniejsze dla ludzkiego organizmu rodniki
hydroksylowe.
W przeciwieństwie do innych znanych
antyoksydantów wodór
nie powoduje działań ubocznych i nie obciąża
organizmu.
Łatwo przenika struktury biologiczne i gromadzi się
dokładnie
tam, gdzie jest najbardziej potrzebny, to znaczy w
warstwie
lipidowej błon komórkowych.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *